"Kui mina korraldasin, olid need väga populaarsed kogu rahva hulgas," vastas Jantson küsimusele, kas tema korraldatud minimisside ja minimistrite võistlused on kunagi pahakspanu osaliseks saanud. "Mitte mingisugustki vääritimõistmist ei olnud! Ma ei saa aru, kust kohapealt see tuleb. Võibolla keegi on vaadanud Ameerika saateid ja sealt on see pahameel tulnud. Need, kes kommenteerivad, need ei süvene, pole kohapeal käinud, seda näinud ega tea, mis seal toimub," ei mõista Jantson, miks kohalikele laste nn iludusvõistluste kallal noritakse.

"Maailmas toimuvad pidevalt laste võistlused ja need on eelkõige talendivõistlused," rõhutab ta mitu korda sõna "talendi". "See, kuidas Irina Gorlova (Destate Respublic pool korraldatud lastevõistluste korraldaja - toim.) või keegi siin seda teeb, ei oska ma sõna võtta. Mina ei ole seda näinud ja mul on jumala ükskõik. Ma tean, mida mina teen ja need on konkreetselt talendivõistlused," ei nõustu Jantson poleemika üles keerutanud võistluste korraldust kommenteerima.

"Need võistlused, kellega mina koostööd teen, on paika pannud reeglid nii, et ei ole väikeste laste hulgas mingisuguseid meikimisi. Kõik on seotud sellega, kui hästi keegi tantsib ja laulab ning kui head on tema fantaasiakostüümid - siin tulevad muidugi vanemad appi, sest ega laps üksi kostüümi valmis tee. Aga need pole seotud sellega, kes on ilusam või seksikam, mida praegu kommentaatorid igal hetkel esile toovad. See on nõme, sest meil pole sellist asja tehtud ega saagi teha. Milleks siin kirgi üles kütta ameerika saadete najal, kui me ei ela Ameerikas. Euroopas on hoopis teistsugused tingimused ja võistlused," kinnitab ta.

"Ma isikikult olen näinud, kuivõrd õnnelikud on need lapsed, kes on käinud esindamas. Minu enda poeg (Eghert-Sören Nõmm - toim.) on võitnud Mini Mister World 2002 võistluse ja see oli üks tema elu huvitavamaid ja meeldejäävamaid võistlusi, kus ta sai näidata oma tantsu- ja näitlemisoksust," rääkis Jantson ka lapsevanema vaatevinklist.