Endine näitleja ja California kuberner ütles intervjuus ajakirjale Men's Health, et ta arvab, et Trump on temasse "armunud". "See ongi reaalsus," rääkis ta. "Trump tahab olla mina."

"Ma ei arva, et ta kardab mind. Aga ma mäletan, kui me kunagi maadlemas käisime, kuidas ta imetles heas vormis inimesi ja kuidas nad maadeldes ringi kargasid ja trikke tegid - ta imetles seda kõike väga."

2017. aastal süüdistas Trump endist kulturisti saate "The New Celebrity Apprentice", kus Arnold oli saatejuht reitingute alla viimises. Trump säutsus: "Arnold Schwarzenegger ei lahku saatest vabatahtlikult, ta vallandati tema kehvade (haledate) reitingute tõttu, mitte minu poolt. Kurb lõpp heale saatele."

Schwarzenegger aga arvab hoopis vastupidi - saate rikkus ära Trump. "Inimesed said halva maigu suhu, kui Trump oli asjasse segatud ja ei tahtnud enam osaleda ei sponsorina, vaatajana, ega ka mingil muul moel," lausus ta.

Schwarzenegger on ka avalikult Trumpi poliitilisi otsuseid kritiseerinud. Viimati narris ta aga presidendi vormi ja kutsus teda ka sõgedaks, vastuseks sellele, et Trump ei tunnista globaalset soojenemist.