Prints Harry käis sel suvel mitmel kohtingul briti modelli Sarah Ann Macklin’iga — samal ajal kui tal üritas ka Londonit külastanud Meghani südant võita, kirjutab DailyMail.

27-aastane Sarah Ann on oma kanadalannast rivaaliga silmnähtavalt sarnane. Sõprade sõnul kohtus Sarah printsiga erapeol. Harry küsis koheselt tema telefoninumbrit ja asus teda sõnumitega pommitama — samamoodi oli sinivereline hurmur ka Meghani rajalt maha võtnud.

Pole teada, kas 35-aastane Markle teadis, et nende suhte alguses kurameeris prints ka teise kaunitariga. Allikate sõnul sai Harry ja Sarah armuloole saatuslikuks kade eks, aluspesumodell David Gandy. “Nende romaan oli sõprade seas avalik saladus. David teadis, et Harry üritas Sarah südant vallutada ja ta soovis teda tagasi võida. Ühel hetkel võitlesid Sarah tähelepanu pärast riigi kuulsaim meesmodell ja prints. Ta ütles David’ile ei ja hakkas Harryga käima. Paraku nende suhted jahenesid ja hetkel on nad vaid sõbrad,” rääkis modellile lähedane allikas.

Foto: Vida Press

Sarah Ann Macklin ja David Gandy (Foto: Vida Press)

Briti kõmulehed hakkasid Harry ja Meghani suhtest sahistama alles möödunud nädalal, ent paar kohtus juba kevadel, kui prints käis Torontos sõjaveteranide spordivõistlust promomas. Kumbki osapool pole suhtet meediale kinnitanud, kuid väidetavalt tutvustas neidu juba oma isa Charles’ile, kui nad Šotimaal asuvas Balmorali lossis aega veetsid. Meghan on kohtunud ka Harry nõbu printsess Eugenie ja tema poiss-sõbra Jackiga ning William ja Kate olevad noorte suhtele oma õnnistuse andnud.