Väidetavalt maksis Nygard oma toonasele tüdruksõbrale, "tuntud sekstöötajale", et naine ta kahte teismelist poega vägistaks. Disaineri enda sõnul tahtis ta, et poistest nii mehed sirguks.

Pühapäeval kohtule esitatud dokumendid liidavad ärimehe kaks poega veel vähemalt 10 inimesega, kelle sõnul on Nygard juba aastaid seksikaubandusega tegelenud.

"Loodetavasti aitab minu kogemus veel kellelgi enda kaitseks välja astuda," selgitas disaineri vanem poeg, miks isa vastu kohtusse läks.

Mõlema poja sõnul vägistati neid 14 aastase vahega isale kuuluvas kodus, kuhu isa oli saatnud oma sekstöötajana leiba teeniva elukaaslase.

Vanema poja sõnul oli ta 15-aastane, kui kohutava kogemuse üle elas. "See on üks neid asju, mille mustrit taipad sa alles siis, kui seda meenutama hakkad. Ma teadsin, et midagi on valesti kui sama asi juhtus mu noorema vennaga,"selgitas vanem poeg dokumentides.

Nygardi enda sõnul soovis ta oma toona 14-aastastest poegadest mehed teha. USA vanusepiirangu kohaselt tohib vahekorda astuda 16-aastaselt. Nygard maksis kallimale oma firma rahadega.