Teie silmis võivad need olla moealased möödalaskmised, aga ajakiri People kuulutas nende kandjad parimateks riskijateks.

Tavaliselt ruudulist särki ja teksaseid kandev Crowe pälvis ajakirja imetluse iseloomulikku stiili järgiv rõivastuja, “Seksi ja linna” staar Parker aga ristiti mõjukaks trendiloojaks, kirjutas MrShowbiz.

People’i moeekspert Steven Cojocaru kiitis ka “Tomb Raideri” staari Angelina Jolied, kes pidi olema täiuslik nagu jumalanna, kui ta end ilusti riidesse paneb.

Kõige paremini riietuvateks staarideks tunnistas ajakiri Julia Robertsi, Catherine Zeta Jonesi, Penélope Cruzi ja Gwyneth Paltrow’. Kõige suuremaid edusamme riietumise alal on teinud Renée Zellweger, Demi Moore ja Lisa Kudrow.

Ajakiri nimetas üheks halvemaks riietujaks moekriitik Melissa Riversit, samuti näitlejanna Juliette Binoche´i ja Hilary Swanki. Nooreks ja räpaseks tunnistas ajakiri Jennifer Love Hewitti, samuti Melissa Joan Harti ja Mena Suvari. Noor Kate Hudson aga pälvis omapärase stiili eest tunnustust.

Moe kirjutamata reeglite vastu on astunud Martha Stewart, kes kandis pükstega koos lahtise varbaotsaga kingi, Bruce Willis (sokid koos sandaalidega) ja Kathie Lee Gifford, kes torkas silma rippuvate rindadega (kandku rinnahoidjat!).