Juba eelmisel sügisel ETV ekraanilt avanevat pilti nutuseks nimetanud ja vahepeal telekanali moekonsultandiks palgatud moelooja kordas enda väljaütlemist eelmise nädala teleajakirjas Nädal. Ehkki moenaine tõi telemajja koopiaid välismaistest moeajakirjadest, et kõik oleks puust ja punane, ei võtnud teda keegi kuulda, kirjutab SL Õhtuleht.

Kõige halastamatum oli Pohjanheimo AK uudisteankru Kadri Hinrikuse suhtes: “Kadri Hinrikuse ei-tea-mis-värvi jakid ja õlgadeni kraega valged pluusid lausa sunnivad kanalit vahetama, sest rahulikult uudiseid vaadata see riietus ei võimalda.”

Telekanali programmijuht Ainar Ruussaar peab Pohjanheimo käitumist lubamatuks, sest moekunstnik avas suu ilma telekanali loata.

Ülle Pohjanheimo lasi oma telefonile vastata teisel inimesel, lastes sel edasi öelda, et ta on väga hõivatud ega näe põhjust Nädalas öeldule midagi lisada.

Teisipäeval määras Tallinna linnakohus moekunstniku ja tema soomlasest abikaasa maksupettuse eest üldkasulikule tööle. Kriminaalhooldaja Reet Väinoja sõnul võib Pohjanheimost näiteks laste käsitööringi juhendaja saada.