33-aastane ajakirjanik ja suunamudija Mercer sai tõeliselt kuulsaks alles siis, kui hakkas näitama, kui lihtne on osavalt poseerides oma keha võltsideaalsena näidata.

Mercer kasutab vapralt ja halastamatult omaenese pilte demonstreerimaks, kuidas nurgast ja valgusest sõltub, kas tselluliit paistab välja või mitte ja kuidas end õigesti pildile sättides jätta mulje suuremast ahtrist, peenematest jalgadest ja supertrimmis kõhust.

Instagramis ja mujal räägitakse meelsasti kehapositiivsusest, kuid vähesed julgevad seda näidata - meenutame kasvõi Getter Jaanit, kes hiljuti Kroonika veergudel rääkis, et on pärast lapse sündi kogunenud kilodega rahul, kuid poseeris siiski suurde vatitekki mähitult.

Danae Mercer süstib kõigisse julgust loomulik olla, kuid tegelikult saab tema fotosid kasutada ka õppematerjalina, kuidas ennast ebareaalselt veatuna näidata ja teisi naisi kadedusest kollaseks ajada.

Meeste seas on teine sama vapper kehapositiivsuse edendaja Jules von Hep, kes oma instagramikontol näitab, milline on üks keskmine meesisend: kahvatu, pontsaka kõhuga ja mitte just musklis torsoga.

Vaata ja võrdle! Nende suunamudijatega võrreldes polegi enam nii paha tunne, mis?