Kaks nädalat pärast Monaco vürsti suurejoonelisi pulmi uurivad inimesed kogu maailmas värske vürstinna näoilmeid ja kehakeelt. Miks kaunis Charlene ka ametlikul pulmapildil niimoodi mossitab?

Monaco vürsti Albert II ja endise tippujuja Charlene Wittstocki juuli algul sõlmitud abielu saadavad üha pöörasemad kuulujutud. Pruudi kodumaale Lõuna-Aafrika Vabariiki pulmareisile sõitnud noorpaar olevat veetnud vähemalt ühe öö eraldi hotellides, teineteisest 16 kilomeetri kaugusel.

Lisaks varasematele pidustustele Monacos korraldati nüüd Lõuna-Aafrikas umbes 400 külalisele pidulik vastuvõtt, kus Albert ja Charlene suudlesid fotograafide ees enam-vähem usutavalt. 33aastane vürstinna nägi endast 20 aastat vanema abikaasa kõrval välja vapustavalt kaunis, ehkki tema must kleit tekitas paljudes küsimuse – mida siis noor daam õigupoolest leinab.

{poolik}

Abielu kui leping?

Pulmade eel ringlema hakanud kuuldused, nagu oleks Charlene püüdnud lausa kolm korda Monacost põgeneda, tipnesid teatega, et Albert peab lähiajal tegema mitte ühe, vaid koguni kaks DNA-testi, kinnitamaks või kummutamaks oma võimalikku isadust. Varem on vürst juba pidanud omaks tunnistama kaks vallaslast: praegu 19aastase tütre Jazmini, kelle ema on ameeriklannast kinnisvaramaakler, ning kuueaastase poja Alexandre’i, kelle Togost pärit ema töötas varem Air France’i stjuardessina.

Prantsuse nädalakirja VSD väitel on Albert ja Charlene sõlminud lepingu, mille järgi peab naine vürstile seadusliku pärija sünnitama. Ajakiri intervjueeris eksperti, kelle sõnul on noorpaar kokku leppinud, et nad on vabad lahku minema kohe, kui nende abielust on sündinud järeltulija. Ükski Alberti vallaslastest Monaco trooni pärida ei saa.