Läinud nädalal kõmas meedia Monaco vürsti Albert II (54) nädalavahetusest Tallinna ööelus, kuid kahe silma vahele jäi vürsti sportlikum ettevõtmine, mis väidetavalt ennekõike ta siia meelitaski – Albert käis ka jahil!

Vürsti eravisiit kestis reede õhtust pühapäeva lõunani. Kui esimesel õhtul korraldati Albertile tema ööbimispaiga, Swissôteli restoranis Horizont väike kokteilipidu, siis laupäeva veetis ta koos saatjaskonnaga Kõue metsades metssea-
jahil. Vürstil ei õnnestunud ühtegi ulukit tabada, küll aga mõnel teisel jahil osalenul. Lõuna, millega Albert väga rahule jäi, serveeris jahimeestele vabas looduses Kõue mõisa köök.
Albertit võõrustasid Eesti Vabariigi aukonsul Monacos, hr. Mauro Serra ja ettevõtja Roberto de Silvestri, kes korraldas vürsti ja tema kaaslaste ning enda lähemate sõprade auks laupäeva õhtul peo ka oma vanalinna kodus. Vürst lahkus pühapäeval, pärast kitsale ringile serveeritud brunch’i restoranis Gianni.
See ei ole esimene kord vürstil Eestis meelt lahutada. Albert II, kes abiellus 2. juulil 2011 Lõuna-Aafrika Vabariigi endise ujuja Charlene Wittstockiga, pidas enne seda poissmeeste õhtu maha just Tallinnas.