Hannah ja Ander Ild on rentinud endale peene korteri Londonis, kiviviske kaugusel Hyde Park\'ist, kus saab sööta rasvunud hanesid ja käia sörkimas. Ehkki Hannah ise eelistab jooksulinti.

Maailmamuusika taevas üha eredamalt särav lauljatar Hannah (27) ja tema abikaasa Ander Ild (33) kinnitasid Londonis otsustavalt kanda eelmise suve lõpul. Paar pesitseb Moscow Roadil, mis viib Bayswateri metroopeatusest otse Notting Hilli.
Igale poole jala
London pidi koosnema küladest, kus on alati ka keskus kõrtsi ja kauplusega. Nii on Bayswateris valida hulk hotelle, suveniiripoekesi ja rahvusrestorane: India, Maroko, Kreeka. Ja paar klassikalist kohalikku pubi.
Peatume fotograafiga siinsamas lähedal valges uhkes hotellihoones, milles on pisikesed nagisevate põrandate ja ühekordsete akendega veidi rõsked toakesed, kust üles ja alla viivad kitsad koridorid ja veel kitsamad trepid.
Anderi ja Hannah' kodu on selge vastand. See on modernne klaaspakettakendega ruumikas korter kuldsetes ja mustades toonides.
«Kolisime siia suve lõpus ja jätsime korteri selliseks, nagu ta siis oli. Vaatasime läbi paar veel pakkumist. Teised olid väga inglispärased: pisikesed, pimedad, kirjud, ja palju punast vaipa,» kirjeldab Hannah.
Pikemalt loe kevadisest Kroonika kodu-erist...