See oli reede õhtul, kui Stella ja Marko täitsid 60ndates Tamara-nimelise daami tellimust ning suundusid selle kodumajja, kus perenaine juba sõbrannadega pidutses, kirjutab SL Õhtuleht.

Marko-Stella olid maoga eksootilise tantsu kallal, kuid viimane oli külma tõttu väga passiivne ja poole etteaste pealt panid stripparid looma põrandale. Elukas liigutas end nii vähe, et Tamara oletas lausa, et tegu on kummimaoga.

Madu roomas siiski märkamatult eemale. Edasist ei näinud enam keegi peale striptiisihuvilise daami ja tema Täpi-nimelise siiami kassi ja mao enda. Tõenäoliselt kargas kaslane võõrale loomale kallale ja kiskus selle ilma suurema vastupanuta lõhki.

Marko ja Stella leidsid katki rebitud roomaja alles pärast etendust. Kaotusvalu oli nii suur, et Stellat oli raske isegi Tartu klubisse Tallinn mao peiesid pidama meelitada.

Striptiisitantsijad nõuavad Täpi omanikult ussi koletu tapmise eest paarituhandekroonist kompensatsiooni. Tamara lubab selle ära maksta 18. veebruaril, kui on jõudnud raha koguda. Täpi ise tundvat end hästi.