Laulja Kristjan Kasearu lihaseline ülakeha mõjub neidudele kui sepavasara löök alasile. Kellele on antud privileeg sellel oma hoolitsetud kätega haamerdada?

Kristjan Kasearu (26), kes mõnda aega oli avalikkuse eest peidus, on taas väljas ja väge täis. Mees on end jõusaalis  vormi ajanud ja näitab taset kontsertidel. Kristjani bändi The Heft loole «Born to Live» väntas hiljuti video meelelahutusärimees Peeter Rebane.

Kuidas sa koostööga Peeter Rebasega rahule jäid?
See on minu ja bändi jaoks esimene video – võimas värk! Oleme tulemusega väga rahul. Peeter oli projekti nii-öelda kapten. Kui ta käis mingi idee välja, siis mulle tõesti meeldisidki ta mõtted. Protsessi käigus arutasime kõike koos ja see, mida me täna videos näeme, on ühisprojekt, mitte ühemeheprojekt.
Peeter on väga lahe inimene, teab täpselt, mida teeb. Meie koostöö oli videopõhine. Mis edasi saama hakkab, näitab aeg.

Mis teil bändiga käsil on?
Tegelen sellega, et video saaks võimalikult suurt kajastust. Proovin leida ja luua kontakte. Et lugu on ingliskeelne, siis näen, et sel oleks ruumi ja turgu ka mujal. On öeldud, et see video võiks olla vabalt mõne Ameerika bändi oma.

Kas sa soolokarjäärile oled mõelnud?
Tead, ma olen läbi ja lõhki bändimees. Olen seda kõike nii- ja naapidi mõelnud, kuid olen ju kasvanud garaažis koos bändi ja sõpradega ning mulle tõesti meeldib see energia, mis meil koos tekib. Ju ma siis olen karjaloom. Arvan, et suudan olla piisavalt pädev bändiliider. Sooloartistiks olemine ei muudaks ju mu nägu ega stiili.

Sul jagub lisaks heale häälele ka välimust. Modellitööd tahaksid proovida?
Valetaksin, kui ütleksin, et ei tahaks. Kunagi, kui ma noorem olin, hoidsin end sellest teemast eemale. Ei tundnud, et modellindus mu olemusega kuidagi kokku sobiks. Nüüd näen asju teisiti. Kui tuleks lahe pakkumine, siis ma tõesti mõtleksin sellele. Kulda ja karda ma kanda ei tahaks, kuid kui teema minuga haakub, kaaluksin pakkumist tõsiselt. Olla modelliks lahedale casual rock-stiilis brändile – miks mitte?