Anni üllatab juba esimesel sekundil. Ta tuleb kohtumisele ilma käekotita ning teatab, et sellist asja pole talle üldse vaja – võtmeid ja telefoni võib ju ka käes kanda! See ei jää mõistagi ainukeseks üllatuseks. Ta paneb telefoni lauale ning ütleb, et tegelikult ta pidevat telefonis istumist ei salli. "Ma kasutan seda küll, meil on mehega kalendrid süngitud, aga veedan selles aega minimaalselt." Kohvi ta ka ei soovi, seda joob Anni üldse kuni kaks korda poole aasta jooksul. Ja kõik see selgus vaid esimese kümne sekundi jooksul. Anni on väga jutukas ja avatud. "See on minu suurim pluss, aga kindlasti ka suurim miinus," ütleb ta ise augustikuu Tervis Plussis.

Edasi artiklis:

• Rumala peaga ja ühiskonna surve pärast loobusin sellest, mis mulle kõige rohkem meeldis – psühholoogiaõpingutest.

• Tänu abikaasa Tomi Rahulale olen hakanud oma unistusi ellu viima: kui on midagi, mida ta tahaks teha, siis tuleb proovida.

• Ma pole leidnud ühtegi asja, mis oleks vabastavam kui üks väike nutt. Kui mehega pingeliseks kisub, hakkab Anni hoopis kiirelt süüa valmistama. "Kunagi ei tasu tühja kõhuga arutada tõsiseid asju, ja kui kõht on täis, ei jaksa enam eriti nägeleda."

• Dieeti pole Anni kunagi pidanud. Pigem on olnud mure vastupidine. "Kui mingi hädaga arsti juurde lähen, siis öeldakse ikka, et süüdi on minu alakaal."

• Anni on paberitega FIFA jalgpallikohtunik, kuid ise pole Anni kunagi jalgpalli mänginud.

• Erinevalt isast Aivar Pohlakust on Anni väga täpne inimene. "Ma varun alati aega, et jõuda igale poole täpselt või natuke enne kokkulepitud aega, minu isa võib aga lõdvalt pool kuni kolm tundi hiljaks jääda. Aga seda sellepärast, et ta on äärmiselt põhjalik inimene ja tahab ühe asja enne ära lõpetada, kui teist alustab."

• Tomi Rahula abikaasa Annist: "Olen leidnud temaga hingerahu ning kui on hingerahu, siis on ka üksmeel."

Veel augusti Tervis Plussis:

79 ideed parimaks suvevormiks

Katse! 8 klaasi vett päevas: nahk siledaks ja mõtlemine selgemaks
Punnideta nägu – nüüd ja edaspidi!

Eri Klas töörügamisest ja kolmest insuldist: "Enne hellitasin teisi, nüüd ennast."

Kõige vingemad trenniäpid

Energia ja elujõud supertoidust

Kõrvad valust vabaks!

Mesi, mõnus terviseamps

Kas treenijale piisab taimetoidust?