Jacksonite perekonnas on pikka aega käinud vaidlused finants - ja õiguslike küsimuste ümber ning see on järjekorde segane peatükk peredraamas, vahendab CNN.

Jacksoni nõbu Trent teavitas kadumisest politseid, kuid üks finantsvaidlustesse segatud poeg väidab, et tema ema on hoopis arsti soovitusel Arizonases puhkamas.

"Tegu on meie emaga ja tema tervis on kõige tähtsam. Me ei leiuta ega varja midagi, jälgime lihtsalt arsti nõuandeid," ütles üks poegadest.

Kolmapäeval tuli aga avalikuks, et kaks Jacksoni poega ja kolm tütart tunnistavad, et nende ema oli testamenditäitja poolt väärkoheldud ja saanud valeinfot enda varahaldurilt ja advokaadilt.

Jacksoni advokaat Sandra Ribera ütles, et Katherine lahkus 15. juulil  oma kodust Californiast, et New Mexicosse Jackson Brothersi kontserdile minna. Teda pidavat saatma tema vanim tütar Rebbie.

Kui Michael Jacksoni tütar Paris enda tädidele Rebbie'le ja Janetile mitme päeva vältel helistas, siis öeldi talle, et ta ei saa oma vanaemaga rääkida.

Advokaat lisab: "Kardan, et temaga ei ole kõik korras ja ta on ebaturvalises olukorras."

Katherine Jackson ei ole ühendust võtnud oma poja Michaeli kolme lapsega, kes on temaga elanud alates ajast, mil nende isa kolm aastat tagasi suri.