Eelmisel suvel abiellu astunud Tallinna endine abilinnapea Jaanus Mutli (40) ja kinnisvaramaakler Irina Mutli käivad juba mõnda aega eri teid, kuid üksinduse üle vähemalt suhte maskuliinsem osapool kurtma ei pea. 

Mutli jäi silma Laura Kõrgemäe modelliagentuuri Invidia glamuursel avapeol, kuhu ta saabus küll üksi, kuid kus nautis mitmeid tunde ühe kauni naise seltskonda. Juttu jagus Jaanusel kauemaks erksa ettevõtja Ajona Gorbatškovaga, kes muide on käima tõmmanud sellise moeröögatuse nagu «tassikoogid»!

«Mingit romantikat siit küll otsida ei tasu,» sõnab Jaanus Mutli. «Saabusin sinna, nagu te vist juba teate, üksi ja üksi ma sealt ka lahkusin.» Mutli lükkab ümber ka oletused, justkui oleks Aljona ta magusate kookidega  ära võrgutanud! Salapärasel kombel sattus Mutli aga juba enne Invidia õhtut Aljona seltskonda nautima mõne kuu tagusel TV3 sügishooaja avapeol. Kellega koos Jaanus aasta uhkeima peo, aastavahetusepeo veedab, ta ei avalda. «Igasuguseid vahvaid üritusi on tulemas. Eks te hoidke mu tegemistel silma peal,» lõõbib ta. Seda me teeme!