Keskerakondlaste, kultuuripealinna aasta programmi juhtinud Jaanus Mutli (38) ja tema kolleegi Evelyn Sepa (39) vahelt oleks justkui must kass läbi lipsanud!

Emadepäeval pahurdas Evelyn oma Facebooki kontol, kuidas tähtpäevade kampaania korras tähistamine on nagu kaasaegne indulgentsiäri – kui ostad, järelikult oled andeks saanud! Emaks saamisega seni veel oodanud Sepa kõrvalkabinetis istuv Mutli aga kommenteeris Evelyni postitust, kirjutades sinna, et eks iga tähtpäeva puhul tunnevad ennast ühel või teisel moel puudutatuna need, keda see päev ei puuduta...

Väidetavalt on see must kass Sepa ja Mutli vahelt läbi jooksnud juba ammu enne seda ja parteikaaslaste läbisaamine sisuliselt null – õigupoolest nad suurt ei suhtlevatki!

Jaanus, kelle elusaatus hiljuti oma senise pere juurest enda sekretäri, üksikema Irina Eha manu viis, ei näe enda ja Evelyni Facebooki dialoogis intriigi. «See oli lihtsalt minu selline reaktsioon,» ütleb Mutli heatujuliselt. «Inimesed ikka ütlevad vahest mingeid asju ja on ju ka alati erinevaid tähtpäevi, mis kedagi ühel või teisel moel tõesti puudutavad või ei puuduta.»

Sepp jääb küsimuse peale, on’s neil Jaanusega kana kitkuda, napisõnaliseks: «Jaanus Mutli on minu kolleeg ja ma ei soovi antud teemat kommenteerida.»

Ah, leppige ära!