Neid saatuslikke pilguheitmisi küll! Läinud aasta juulis abiellunud Tallinna endise abilinnapea Jaanus Mutli (40) ja kinnisvaramaakler Irina Mutli (32) liitu olla juba siginenud mõrad. Kõlakate kohaselt on paar oma elud lausa lahku sättinud! Irina on seltskonnas toonud põhjuseks Jaanuse «vilava silma», mis ekslevat liig tihti võõraste naiste peal...

Avalikult Irina seda ei lahka: «Mul ei ole sel teemal eriti kommentaare anda. Ei tahaks selliste teemadega ajakirjanduses hiilata.»

Küsimuse peale, vastab siis tõele, et abielule võis saatuslikuks saada see nn vilav silm, kostab Jaanus: «See on küll huvitav informatsioon... Ma isegi ei tea, mida vilav silm tähendab.» Selgituse peale, et «vilava silma» sündroom tähendab tavapärasest tihedamat ja pikemat pilgupuhkust või pilgu ekslemist teiste naiste peal, kostab Mutli: «Ei tea... Ma ei sooviks oma eraelu sellises staadiumis kommenteerida.»

Jaanus ja Irina abiellusid maagilisel kuupäeval 07.07.2013. Toona rääkisid nad Kroonikale, et nende arvates on harmoonilise kooselu saladus omavahelised head suhted ja kirg. Just! Ja leppige lihtsalt ära!