Areenilt kadunud lauljatar Meribel Müürsepp (26), kes teeb nüüd vahelduseks kaasa esietenduvas Vanemuise lavastuses «Grease», mängides seal duetis ka oma ekspeika Uku Suvistega (30), on teinud elus märkimisväärse kannapöörde. Meribel lõpetas Estonian Business School’is rahvusvahelise ärijuhtimise eriala, töötab Eleringis elektriturgude analüütikuna ja – tema elektriarve on vaid 6 eurot kuus!

«Kui rääkida ainult kulunud elektrienergiast, siis eelmisel kuul oli see 1 euro, aga sinna lisanduvad võrgu- ja muud tasud, mis kokku teevadki kuskil 5–6 eurot kuus,» pajatab Meribel. «Suvel on arve 15 eurot, kuna siis kütan elektriga – selleks ajaks lülitatakse meil ju keskküte välja.»
Ja Meribel ei istugi kodus küünlavalgel! «Ma olen lihtsalt väga vähe kodus,» naerab Meribel. «Olen ka väga säästlik inimene. Mul on kogu aeg taga ka ainult külmkapp, juukseid kuivatan vahel, mis seal ikka... Lambid ka põlevad vahepeal!»
Lavastuses «Grease» mängivad üht peaosalist Sandyt kordamööda Meribel ja Getter Jaani, Dannyt Uku Suviste või Priit Strandberg. Meribeli teada mängib Uku peamiselt duetis Getteriga ja tema Priiduga. «Kindlasti mängime ka kordamööda,» usub Meribel. «Väga vahet ei ole. Võib-olla nii palju, et Ukut tunnen varasemast paremini. Ja see on tore, sest oleme Ukuga endiselt head sõbrad – meil ei ole küll sellega probleeme, et teineteisega mängima peame.»