"Olen terve oma elu poja kõrval olnud. Võibolla ma ei rääkinud temaga iga päev, aga iga teine päev kindlasti," räägib Graham seenior. "Üks kord küsisin pojalt, et miks ta oma lauludes minu kohta nii räägib? See tõesti pole lahe." Selle peale olevat Drake vastanud: "Isa, see ju müüb." Intervjuu järel soovis avalikkus teada tõde, vahendab Entertainment News.

Pärast möödunud reedet antud intervjuud avas poeg enda suu, või täpsemalt Instagrami:

"Täna ärgates oli mul väga valus. Mu isa räägib ükskõik mida ükskõik kellele, kes on nõus kuulama. See on kurb kui perekond muutub selliseks aga mida me päriselt teha saame? Need on inimesed, kes on meie küljes kinni. Iga riim mille olen kirjutanud on sulatõsi ning mõne inimese jaoks on seda raske tunnistada," ütleb Drake sotsiaalmeedias.

Pole saladus, et Drake on oma hingeelu alati sõnadesse pannud. Tema riimid on kõnelenud isiklikest suhetest ning kulisside tagusest draamast muusikatööstusest. Isiklikud kogemused on alati kujundanud tema kunsti.

Kuigi tema isa väitel võimendab poeg negatiivseid osasid nende suhtest, tunnistab ta seejuures, et on pojale näidanud endast nii head kui ka halba külge. "Ma näitasin talle elust igat külge. Ma ei peitnud tema eest midagi."