"Käisime just notaris ja meil on nüüd ametlikult päris OMA KODU! Aitäh teile kõigile, et te tegite selle mei jaoks võimalikuks ja andsite põhjuse tähistamiseks. Tänu teie häältele, toetusele ja kaasaelamisele oleme tänase seisuga unistuste kodu omanikud. Hoiame seda teie-poolset heategu enda südames ja ootame võimalust, et ka meie saaks kellelegi midagi nii erilist ja head teha," kirjutavad õnnelikud noored Facebookis.

Lisaks hakkasid Jana ning Siim-Sten ka blogi pidama, millest võib lugeda, et korteri jaoks vajaliku dokumentatsiooni vormistamine ei ole ainus tähtis asi, millega paar tegeleda on jõudnud.

Jana ja Siim-Sten, kes enne saatesse minemist pidasid pulmaplaane ning jõudsid isegi peopaiga ära broneerida, on nüüd tseremooniapaiga otsinguil. "Käisime Varbola linnust uurimas. Olime Siimuga mõlemad seal lapsepõlves käinud ja otsustasime, et läheme vaatame uuesti üle. Reaalsuses oli seal palju vähem alles kui me mäletasime. Seal oli küll vägaväga ilus, aga seda suurt maagiat mida me lootsime, sealt kahjuks ei leidnud," kirjutab Jana blogis.

Pulm aga pidamata ei jää. Noortel on kuupäevgi paigas: "Oleme paika pannud oma pulmakuupäeva, milleks on 25. august 2018 – just nimelt, alles aasta aja pärast. Siis möödub meie kihlumisest täpselt 2 aastat."

Soovime noortele planeerimises edu!

Noore pere tegemistel saad silma peal hoida SIIN.