Kümnendat aastat valib teleajakiri Nädal rahvahääletusel parimad tele- ja raadiosaatejuhid ning seriaalinäitlejad. Anna sinagi oma hääl!

Nädala lugejahääletusel on välja kujunenud veteranvõitjad, nagu "Pealtnägija", Vahur Kersna, Anu Välba, Sky Plussi hommikuprogramm ja Alari Kivisaar. Kuidas läheb tänavu? Hääleta ja muuda valimistulemusi!
Eelmisel aastal võitis Eesti Televisiooni saade “Pealtnägija” üheksandat aastat järjest. Paremuselt teiseks saateks hääletas küsitlusest osa võtnud 2734 lugejat Kanal 2 “Ärapanija” ja kolmandaks Eesti Televisiooni "Laululahingu". Kõik saated on ka sel aastal olemas.
Anu Välba oli parim naissaatejuht aasta tagasi, temale järgnesid Maire Aunaste ja Tuuli Rooma. Kõrgeima meessaatejuhi tiitli sai aga Marko Reikop, teiseks jäi Mihkel Kärmas ning kolmandal kohal pesitses Hannes Võrno. Aga tänavu on tagasi seitsmekordne võitja Vahur Kersna.
Raadiosaadetest on viis korda võitnud Raadio Sky Plus hommikuprogramm ja saatejuht Alari Kivisaar. Pidevalt on esikolmikus olnud ka Allan Roosileht ja Owe Petersell.
Populaarseim naisraadiohääl on viimastel aastatel olnud Star FMi hommikusaate üks juhte Pille Minev. 
Parimaks seriaalinäitlejaks pakutakse harilikult tervelt 50 näitlejat. Eelmisel aastal võitis Ivo Uukkivi "Kelgukoertest"
 
Hääletada saab www.telekas.ee või klikkides SIIN.