Ithaka Maria kandis "Eesti Laulu" poolfinaali video lindistamisel
Raigo Randese disainitud teksaseid. Tema pluus ei saanud aga õigeks ajaks valmis ja seega esines Ithaka Maria topis, mis rohkem paljastas, kui kattis...

"Pidin esinema üldse valges kleidis, kuna ma aga seda päris valmis kujul näinud polnud, siis ettenägelikuna võtsin kodust kaasa plaan B ehk needsamad Raigo teksad, HOPA'PA-REI video võtetelt alles jäänud kostüümi tüki ning kangajuppe, et mine tea, äkki läheme ikka "Pocahontase looki" peale," räägib Ithaka Maria oma kostüümi tagamaadest.

"Vahetult enne läbimängu selguski, et kleidiga oleks veel liiga palju tööd ja välkkiirelt tuli otsustada pükste kasuks. Kostüüm õmmeldi otse selga ja lõigati pärast salvestust kääridega seljast ära," jutustab Ithaka Maria.

"Kusjuures seal poolalasti proovis polnud ka jalanõud veel valmis! Raigo koos mu hea sõbrannaga askeldasid lausa imeväel ja meie lavatagune ruum nägi välja nagu mingi muinasjutu tegelaste töökoda.  Minu meelest on ennegi meigita, soenguta või siis paljaste kintsudega proovis oldud ja ma imestan, et sellest rahutused puhkesid ..." naerab lauljatar.

Ta lubab, et juba 19. jaanuaril toimuvas poolfinaalis on tal keha katvam kostüüm.