Kuid see oli alles algus. Ka oma pulmapäeval oli Sofia ammutanud inspiratsiooni Catherine`i pulmakleidist ja see ei jäänud moeekspertidel ära märkimata. Pärast seda, kui Sofia abiellus, on teda avalikkuses nähtud sageli kandmas samasuguseid kostüüme ja kleite, milles on varasemalt pildistatud Cambridge´i hertsoginnat. Juba printsess Sophia ja prints Carl Philipi ametlikud kihluspildid tekitasid õelat kahinat, sest naine kandis seljas tumesinist kleiti ja tema soeng oli samasugune nagu Catherine`il kihluspiltidel. Kuigi toona paigutas meedia pildid kõrvuti ja Sofia üle visati isegi pisut nalja, pole see naist heidutanud oma iidoli jälgedes sammuma.

Kui Catherine ilmus välja mustas maani pitskleidis, tegi seda õige pea ka Sofia. Kui Catherine kandis originaalse lõikega tumesinist õhtukleiti, läks mööda kõigest lühike aeg, kui Sofia ilmus galale äravahetamiseni sarnases kleidis.

Hoolimata sellest,et Rootsis on palju andekaid moekunstnikke, on Sofial seljas ikka see, mida kannab Cambridge`i herstoginna Catherine. Ja see pole veel kõik. Kui mõni aeg tagasi lõikas Catherine oma pikad kiharad oluliselt lühemaks, siis nädalapäevad tagasi ilmus printsess Sofia avalikkuse ette täpselt samasuguses soengus. Võibolla on õigus neid, kes on avaldanud arvamust, et pesumodellil endal pead otsas pole? Vaata fotosid siit ja siit.