Eesti üks kuulsamaid sõjardeid on nüüdseks erru läinud kindral Ants Laaneots. Naiste hulgas on tal alati lööki olnud ning pole ka ime — ta on ju äravahetamiseni sarnane Hollywoodi megastaari Robert De Niroga. See kelmikas naeratus, kaval pilk ja naerulohukesed, kõik on paigas! Vahet pole, et silmad teist värvi on.

Ta on ajaloo menukaim Batman, Mooses ja Ameerika psühhopaat Patrick Bateman. Kui mingil põhjusel peaks Christian Bale tahtma kehastada ka Eesti fotograaf Jake Farrat, ei teeks keegi ilmselt isegi vahet. Hämmastav sarnasus. Neile kahele kuluks üks ühine fotosessioon ära, Publiku soovitus on see pilt kiiremas korras Bale’i mänedžerile teele panna.

Getter Jaani ja Rachel Weiszi sarnasust märkas Delfi Noorte Hääl (vaata SIIT) juba 4 aastat tagasi, kuid nüüd on aeg edasi läinud ja tuleb tõdeda, et mida täiskasvanumaks Getter sirgub, seda märgatavamad on ühised jooned. Pole paha — olla Hollywoodi ühe ilusaima naisega äravahetamiseni sarnane!

Aasta algul Hollywoodi vapustanud kurb uudis sellest, et näitleja Alan Rickman on meie hulgast lahkunud, andis põhjust kaevuda sügavale arhiividesse, et avastada lisaks sellele, et noor Rickman oli nooruses põlvist nõrgaks võtvalt sarmikas, ka seda, et tal oli palju ühist armastatud Von Krahli teatri näitleja ja Tiina Tauraite elukaaslase Erki Lauriga.

Popmuusikud Louis Tomlinson ja Stig Rästa jagavad lisaks popmuusika armastusele ja naisfännide toetusele ka imekspandavalt sarnaseid näojooni. One Directioni liikmel on muidugi kuulsust mõnevõrra rohkem, aga me ei välista sugugi, et Stig ka laulja ja laulukirjutajana ükskord maailmaareenile jõuab. Eriti veel sellise võluva silmnäoga! Boonuseks lisasime ka Stigile endale väga meeldinud nalja, mille ta leidis raadioesileedi Maris Kõrvitsa Instagramis — oma tõde peitub ka võrdluses Super Marioga.

Muhhahahaaa @marisk6rvits

A photo posted by stigson (@stigrasta) on Nov 13, 2015 at 1:54am PST

they say we look alike #louistomlinson #onedirection

A photo posted by stigson (@stigrasta) on Feb 27, 2016 at 3:53am PST

Kuigi antud pildivõrdluse näol on tegu Carmen Pritson-Tamme teadliku vimkaga, mida ta eelmise aasta Eurovisionil viskas, siis sellist asja teha ei saaks, kui poleks juba eelnevalt olemasolevat head aluspõhja. Hoolimata asjaolust, et Conchita Wurst on mees, ei saa eitada tema imeliselt peeneid ja eksootilisi näojooni, mis on olemas ka Carmenil.

Näitlejat Kurt Russellit ja legendaarset telemeest Hagi Šeini seob rohkem kui vaid ekraan. Need juuksed, prillid, kulmud, näokuju ja isegi kortsud on äärmiselt sarnased.

Indrek Sarrapil on õnneks kõik juuksed veel alles, aga kuna kiilaspea meest ei riku, siis heidame selle pisidetaili kõrvale ja keskendume olulisele — kas pole mitte Indreku ja Bruce’i nakatav naer, särav “pärlirida”, kissis silmad, terav nina ja piklik nägu kahtlaselt ühte moodi? Publiku soovitus Intsule oleks heita tähelepanelik pilk on sugupuule.