Andrea ei osanud aga oma pulmapäeva hommikul aimatagi, et Cambridge hertsoginna Catherine'i õde astub altari ette pea samasuguses kleidis. Andreal, tema emal Arlene'il ja õmblejal Lorna Reid-Mullenil kulus kuu aega, et ümber õmmelda kleit, mida Arlene enda pulmas kandis. Kleidi varrukad tehti lühemaks ning Lorna kasutas algset pitsi ja loor, et luua midagi uskumatult erilist.

Pruut ütles väljaandele Metro.co.uk, et tal oli suur au ja rõõm oma ema kunagist kleiti taaskasutada: "Mu ema on terve oma elu olnud trendidest paar sammu eest ja ta armastab riideid kohandada, mistõttu me lähenesime möödunud aastal Lornale ning oleme sellest ajast saati koostööd teinud, et saada täpselt selline kleit nagu meile meeldib."

Pärast pikka näputööd valmis imeilus pruutkleit, ent pärast abiellumist ei jahmatanud naist mitte tema enda pulmapildid, vaid hoopis Pippa Middletoni omad. Pippa kandis oma kuninglikus pulmas peaaegu identset kleiti. "Ma ei suutnud seda uskuda, kui üks minu pruutneitsidest saatis mulle Pippa pulmapäevast foto," sõnas kahe kleidi sarnasusest šokeeritud Andrea. "Tundsin kergendust, et me samal päeval abiellusime, sest kui minu pulmad oleksid mõned kuud hiljem olnud, oleksid kõik arvanud, et ma üritasn Pippa kleiti kopeerida."

Andrea kleidi maksumuseks läks 1000 naela, mis tähendab, et ta kõndis altari ette sama kaunis, ent palju odavamas kleidis kui Pippa 40 000 naela maksnud disainerkleit.

Vaata pilte Andrea pruutkleidist SIIT!