Ärasaatjate seltskond oli õige tilluke, sest infot oma lahkumise kohta hoidis staarpaar kiivalt vaka all. Nii saadigi soojad kallistused sõbrannadelt Merily Timmerilt ja Sandra Tammelt ning sõber-kolleegilt Ardo Kaljuveelt, kes üritas ka Meelisele kohvrisse pugeda, et kaasa reisida.

Ilma Ardotagi oli pagasi ülekaalu nõnda palju, et tuli hakata sealsamas keset lennujaamasaali kohvreid ümber pakkima. Endale omase teatraalsusega lennutati paljud asjad nii prügikasti kui ka ärasaatjatele selga. Ilma rahata ja kahetsuseta, sest kes see ikka kampsuniga Taisse reisib?

Kõik asjad aetud, viimased hüvastijätukallistused kallistatud, siirduti Praha lennukile. Merily ja Sandra pillisid lõpuks juba nagu väikesed lapsed ja Merily õhkas paljutähendavalt: "Ma usun küll, et nad saavad hakkama. Neile pole peale teineteise mitte kedagi maailmas vaja!"

Sellise ilusa mõtteteraga saatsidki sõbrad Meelise ja Mari-Leenu lennukile. Ees ootab "Tippi ja Täppi" tee tundmatusse - mitukümmend tundi lendu ja ootamist, sest Prahast edasi saavad nad lennata alles südaöösel. Oma sooja paradiisi jõuavad rändlinnukesed meie aja järgi homme kell 14.00 päeval.

Vaata meeleolukat pildiseeriat: