Kui paar esimesele kohtingule läks, kinkis Clark naisele kommi Cream Egg. Žest oli sedavõrd armas, et sellest sai alguse tormiliselt romantiline suhe, vahendab veebileht Mirror.

Peters otsustas, et ei söö muna kunagi ära ja ei ole seda ka pakendist välja võtnud.

Jean Peters

Mees suri 1981. aastal ja kingitud munast sai pere reliikvia. Peters 2010. aastal suri, jättis pere muna alles ja pole seda siiani ära visanud ega lahti teinud.

Petersi lapselaps Ainslie Peters on see pereliige, kes muna praegu valvab. Ta tõdeb, et kuigi talle pole need maiused kunagi meeldinud, oli see ainuke asi, mida ta vanaema varast endale tahtis.

Ainslie Peters meenutab, et see on asi, mida ta mäletab oma lapsepõlvest. Iga kord, kui naine vanaema juures käis, nägi ta seda kapis koos kaunistustega: "Mina ja mu kolm õde küsisime muna kohta küll, aga vanaema ainult naeris. Lõpuks ta rääkis meile selle loo, et Dan andis talle selle nende esimesel kohtingul."

Naine selgitab, et on üsnagi sentimentaalne inimene ja hoiab asju alles vaid seetõttu, et keegi on need talle andnud: "Mul ei ole kunagi olnud tahtmist seda isegi lahti teha ja ümbrise alla vaadata, rääkimata söömisest- mulle isegi ei meeldi kreemi munad!"