Eestlannadest on oma kehaga rahul peaaegu pooled ehk täpsemalt 46 protsenti, näitab SL Õhtulehe internetiküljel nädalapäevad kestnud küsitlus.

Kolmandikule Eesti naistest on suurimaks probleemiks nende jalad. See-eest kõige harvemini — vaid iga kümnes vastanutest — nuriseb juuste üle.

Kui vaid võimalik oleks, siis kõige sagedamini valiks eestlanna endale Carmen Kassi jalad, üsna hea meelega näeks ta oma seeliku alt paistmas kõrvuti supermodellide Cindy Crawfordi ja Naomi Campbelliga ka Karin Laasmäe ja Kristiina Heinmetsa jalgu.

Kui kunagi peaks parukat vaja minema, siis selle laseks ta teha à la Liis Tappo-Treial ja juuste alt võiks paista Elle Kulli või Beatrice´i nägu.

Keha vahetaks Eesti naine aga kõhklematult Beatrice´iga — vähemalt mis büsti ja tagumikku puutub. Üsna ihaldusväärne näib vastanuile ka Elektra büst.

Veerandile vastanuist teeb muret tagumik ja 16 protsendile büst.

Kui kaugemale vaadata, siis eestlanna pilk jääb pidama praegu TV2s jooksva telesarja “Sõbrad” staari Jennifer Anistoni soengul, meeleldi näeks ta oma peas ka Catherine Zeta Jones`i juukseid.

Büstidest passiksid eestlannale peaaegu võrdselt Cindy Crawford, Pamela Anderson ja Jennifer Lopez. “Tagumikuturul” oleks aga kindel liider maailma seksikaimaks kuulutatud Lopez.

Inglannade iluideaalid eestlannade omadest oluliselt ei erine. Võimaluse korral valiks enamik küsitlusele vastanuist endale näitlejanna Catherine Zeta Jonesi näo, lisaks Jennifer Anistoni juuksed, modell Cindy Crawfordi büsti, Jennifer Lopezi tagumiku ja Austraalia modelli Elle Macphersoni jalad.

Beatrice’i sõnul on ta looduse ja jumala poolt sportliku kehaehituse saanud, kuigi pole iial trenni teinud. ” Jõusaalis käimist ja muud ebaotstarbelist tegevust pole ma kunagi kummardanud. See-eest kirvega raiuda, mööblit liigutada ja jala käia on mulle alati meeldinud,” teatas ta.

Samas tunnistas modell, et pikad juuksed mõjuvad sageli naeruväärselt. “Vähesed oskavad neid Eestis kanda ja veel vähesemad nende eest hoolitseda. Värvige ja lõigake julgemini,” ütles Beatrice. ” Mis aga jalgadesse ja kintsudesse puutub, siis — sööge vähem, seksige rohkem.“