“On, mis on, ma tean, et mu poeg armastab mind alati,” ei heitu Tõnis keeruliseks läinud pereelust. “Kavatsen “Naistevahetuse” saated ka salvestada ning neid hiljem oma pojale näidata — siis ta saab minust aru,” rääkis Tõnis Delfi Naistekale.

Tõnise sõnul külastab ta oma poega iga nädal mitu korda ning ka endise elukaaslase Angelaga ei ole suhted täiesti talumatud.

Mõrad ilmnesid juba saate alguses

Siiski,juba “Naistevahetuse” saate alguses kirjeldavad nii Angela kui Tõnis oma pereelu kui midagi, millel on tugevad tõusud ja mõõnad. Küll tuleb ette tülitsemisi ja arusaamatusi, siis jälle leppimisi. Kui kortermaja ainsasse euroremonditud korterisse kahekesti ära ei mahu, läheb Tõnis õue ja kõpitseb perekonna aiamaal peenraid. 

“Võib-olla tahan ma tõesti rohkem, kui mul on võimalik saada,” arvab aga Tõnise kaasa Angela saate alguses, seistes tema ja Tõnise vastremonditud Põltsamaa korteris.

Miks Tõnis kuulsaks saada tahab?

Ühe argumendina, miks saatesse tulla mainib Tõnis ära soovi saada kuulsaks.
“Jah, ma olen kuulsuseks valmis,” kinnitab Tõnis ka Delfi Naistekale. “Eks kodukandis, Põltsamaal, ole igav ka,” nendib mees.

“Tahaksin rohkem silma paista. Ja nagu on üks naljakas kõnekäänd — kui inimesest räägitakse, siis ta ei ole surnud,” põhjendas Tõnis.

Kuidas suhtuvad poja kuulsaks saamise soovi Tõnise vanemad?
“Nad toetavad mind igati — nagu nad seda alati ja kõige on teinud. Ka korteri remontimisel aitasid näiteks. Ega neile see saates osalemine küll väga ei meeldi, nad on vanaaja inimesed, tagasihoidlikus. Aga nad ütlevad, et ma olen suur mees ja ise otsustan.”
 
Vaata fotogaleriid pressiesitluselt sarja tootjafirma Filmimehe kontoris: