Kuninglikul teejoomingul viibinud 74-aastane näitleja, kes 2007. aastal võitis kuninganna kehastamise eest Oscari, heidab nalja enda koosviibimise üle kuningannaga. Filmi "The Queen" näitleja kutsuti teed jooma Elizabeth II ning prints Philipi algatusel. "Kõik mida ma seal rääkida oskasin, oli täielik gobbledygook."

Mirreni sõnul jõudis õhtu piinlikkus haripunkti olukorras, kus näitleja unustas ära, kuidas kuninglikku protokolli järgides küsida, et Edinburghi hertsog ulataks talle piima. "Kuninganna kutsus mind teed jooma. Ma arvasin, et hakkan toas istuma koos 200 inimesega nagu need koosviibimised tavaliselt on," räägib Mirren. Kohale jõudes sai näitleja ehmatuse osaliseks, sest kuninglikule koosviibimisele oli kutsutud kõigest kaheksa inimest.

"Ma ütlesin endale, et ma saan hakkama," meenutab Mirren. "Ma kõndisin sisse ning kaheksa inimest istusid laua ümber, nende oli seas prints Philip, kuninganna ning sheik kusagilt kaugest kohast."

Keeruliseks muutus olukord, kui koorekihi rahvas hakkas omavahel hobustest rääkima. "Ma ei tea hobustest mitte midagi ning kuninganna teab neist kõike," meenutab Mirren. Näitleja tundis paanikat, sest ta ei suutnud vestlust üleval hoida.

Vaata, milline film inspireeris kuningannat kutsuma näitlejat koosviibimisele: