Praegu on lahutuse suurimaks tüliõunaks hooldusõigus tütre, Ava, üle. Kohtudokumentide alusel süüdistab Renneri endine naine Sonni Pacheco tema elu ähvardamises. Naise sõnul ütles Renner ühes ööklubis, et ta ei jaksa enam temaga tegeleda ning soovib, et naine kaoks. Ühtlasi väidab naine, et mees oli novembris toimunud vestluse ajal alkoholi ning kokaiini mõju all, vahendab Entertainment News.

Seejuures lisab Pacheco, et ka lapsehoidja on kuulnud filmi "Hawkeye" staari ütlemas, et soovib minna eksnaise koju ning ära tappa teda ja ennast, et tema tütar ei peaks üles kasvama temasuguse emaga. Eksi sõnul asetas Renner endale püstoli suhu ning ähvardas end ära tappa, kuid sihtis seejärel hoopis lage ning tulistas, samal ajal kui tütar enda toas magas.

Kohtutoimikus süüdistatakse Rennerit ka kokaiini tarvitamises tütrega veedetud ajal ning narkootikumide hoidmises sahtlis, kuhu tütar ulatuda võis.

Filmistaar on vastanud süüdistustele läbi enda pressiesindaja. "Jeremy tütre heaolu on tema kõige suurem prioriteet," räägib esindaja. "Vaidluse üle tuleb otsustada kohtul ning tuleb meeles pidada, et dramaatilised süüdistused on tehtud ühepoolselt inimese poolt, kelle eesmärk on saada tütre hooldusõigus."