Linnateatri näitleja Mart Toome (30) sulab sisse uude rolli päriselus — Mart ja tema elukaaslane Aveli Kadastik said ööl vastu 8. oktoobrit pisitütre vanemateks.

Mart, kes on kaasa löönud seriaalis «Kodu keset linna» ning mänginud filmides «Nimed marmortahvlil» ja «Stiilipidu», oli oma kursuse seitsmest näitlejast, kes pärast lavakooli lõpetamist Linnateat-risse kutsuti, viimane, kel veel pisiperet polnud!

Sarnaselt kursusekaaslastele Evelin Pangele ja Priit Võigemastile ning Alo ja Hele Kõrvele leidis ka Mart armastuse tööpostil — Aveli töötab Linnateatris publikuteenindajana.

Kolleegide Võigemasti ja Pange tütar Loviise sündis kolme aasta eest ning poeg Lennart aasta eest. Kursusekaaslaste Alo ja Hele Kõrve pisitütar Roosi on samuti aastane. Elisabet Tammel on kuueaastane tütar ja kaheaastane poeg. Argo Aadli tütar on aga kursusekaaslaste lastest kõige vanem.

Linnateatrisse kutsus nad kõik Elmo Nüganen, nende kursusejuhendaja lavakoolis. Tegemist oli pärliterohke 20. lennuga, kes lõpetas 2002. aastal. Samal kursusel õppisid ka Ott Aardam, Karol Kuntsel, Maria Soomets ja teised täna hinnatud näitlejad.