Star FMile antud intervjuus rääkis, et kuigi ta eriolukorra tõttu hommikul tööle minema ei pea, siis on tal ajapikku välja kujunenud väikesed distsipliinid, millest ta püüab kinni pidada. Sinna juurde käib väike võimlemine ja kümblus meres, et luua enda jaoks vaimuseisund, et ta saab raskustega hakkama.

Meres ujumine ei ole näitleja jaoks sugugi uus tegevus. Ta on sellega juba mõned aastad tegelenud, kuid eriolukord on andnud talle võimaluse sellega regulaarselt tegeleda. Näitleja tunnistab, et ta seda päris iga hommik siiski ei tee, kuid püüab paar-kolm "vupsu" ikka teha.

Piret Krumm ei avaldanud, mis tal riided on, kui ujumas käib, kuid vihjas, et praegusel ajal ei ole seal inimesi ja tahtmise korral saaks ka paljalt ujumas käia.

Piret tegi sotsiaalmeediasse postituse, kus ütles, et kuna eriolukorra tõttu on kõik esinemised ära jäänud, siis luuletusi lugedes ning hea rääkijana võiks tööle saada küll. Praeguses olukorras, kus abikäsi on mujale vaja, tunnistas naine, et postitus oligi mõeldud huumoriga.

"Kui sa oled kaheksa aastat midagi teinud, sellesse süvenenud, siis ma arvan, et ka minu tööandjale oleks kasulik, kui ma teeksin midagi lähtuvat oma eelmisest töökohast, et see ei oleks midagi täiesti uut," selgitas Krumm.

Piret Krumm rääkis, et ta töötas ka kaks nädalat kullerina, kuid see lõppes vallandamisega.

"Asjad ei jõudnud alati kohale. See oli huvitav eksperiment. Ma olin esimest korda elus kaubiku juht ja ma sain juba kohe alguses aru, kui sa oled vabakutseline, siis sa pead kiiresti reageerima. Ma olin suurema bändibussi rooli taga. See lõppes sellega, et ma ühel päeval helistasin ülemusele ja ütlesin, et paljud pakid jäid viimata. Mulle öeldi, et see on masendav, kuidas sa tööd teed," rääkis Krumm.

Põhjused, miks pakid jäid kohale viimata, oli mitmeid. Piret tunnistas, et ju ta siis sõitis liiga aeglaselt, ei osanud äppi õigesti kasutada jne.

Näitleja rääkis, et kõik ei saa ka kulleriks niisama minna.

"Valitsusel ju võib olla mõte, et lähme kõik lüpsjateks ja keevitajateks, mis on eos väga hea mõte, aga iga töö vajab teatud oskuseid. Ühiskond on tervik siis, kui me saame kasutada õiged oskuseid. Mina tõestasin endale, et eriala, mille olen endale valinud, on siiski üpris õige," tunnistas Piret Krumm.

Pärast postituse tegemist, kus Piret sõnas, et tal ei ole tööd ja on valmis töötama, sai ta mitmeid tööpakkumisi. Neid oli küll oluliselt vähem kui tavaolukorras, aga ta on ka nende eest tänulik. Näitleja lisas, et kuigi tema postitus oli teadlikult lihtne ja labane, siis eeldas ta, et saab selle eest sõimu. Kuid reaalsus näitas, et inimesed suudavad ka raskel ajal olla head ja südamlikud.

"Usk eestlasesse tuli tagasi. Ei ole ta midagi nii kade ja kitsi," ütles Piret Krumm.

Näitleja tunnistas, et on eriolukorra ajal kogenud ka palju kurbust. Kui kõik need aastad oma elu üles ehitada ja siis ühel hetkel öeldakse, et seda enam teha ei saa, siis teeb see kurvaks küll.

Piret veedab eriolukorra perega koos, elades Klooga ranna lähedal ühes majas koos ema Katrin Karismaga ning kõrvalmajas elab onu koos oma pojaga.