55-aastane näitleja meenutas hiljuti intervjuus oma elust seika, mis sundis teda elus tegema kannapööret kaine ning tervisliku elu poole, vahendab Entertainment News.

80ndatel filmide "The Outsiders" ning "Youngblood" tuules kuulsaks saanud näitleja karjäär peaaegu hävines, kui keegi lekitas ajakirjandusele kodus filmitus pornovideo.

Ühtlasi avaldas ta, mida ta seiga juures kõige rohkem kahetseb. "Probleem oli selles, et ma ei teeninud selle arvelt sugugi raha nagu kõik teised tänapäeval," ütleb Lowe. "Ma olin liiga loll."

Oma uues raamatus, "Stories I only Tell My Friends", räägib Lowe kuidas tema karjääri lõhkunud sündmus suunas teda lõpuks tegema elus õigeid valikuid. "See on üks põhjustest, miks ma hakkasin kaineks. Karsklus on 29 aastat kestnud," ütleb mees. "Kainus avas tee abieluni. Ma olen abielus olnud 29 aastat ning mul on kaks ägedat poega."

Ülimenuka sarja "Parks and Recreations" staar usub, et ükski loetletud headest asjadest poleks juhtunud ilma tema elu suurima skandaalita.

"Pole kõige parem retsept anda 18-aastasele kuulsus, raha ning narkootikumid ning oodata, et midagi ei lähe valesti," ütleb Lowe. "Ma räägin taastumisest oma saates palju ning on hea olla eeskujuks. Ka mina vajasin eeskujusid, et muuta enda elu."