Jekaterina Novosjolova on kehastanud hulljulget ja temperamentset naist näiteks sarjades "Litsid" ning "Svingerid". Teleekraanil esinev naine erineb päris elu Jekaterinast nagu öö ja päev.

"Ma olen ise väga kodune ja soojas kampsunis ja keedan suppi," kirjeldab end Novosjolova. Kuidas suhtub armsas suhtes kodukana kuumades suudlus- ning seksistseenides näitlemisse? "Kui aus olla, ei ole kerge, eriti kui on armsam kodus. Siis pole kerge. Ma olen natuke rääkinud temaga sellest, aga mitte üksihulgi" tõdeb Novosjolova.

Jekaterina märgib, et õnneks räägitakse enne paljastavate stseenide filmimist režissööriga läbi iga kaader ning viimane sõna jääb näitlejatarile. "Kõik pole nii nagu paistab. Appi tulevad igasugused kaameratrikid. Sageli ei pea vastaspartner isegi seal olema."

Novosjolova tunnistab, et stseeni jaoks riiete maha koorimine nõuab julgust ja usaldust ning ka seda, et režissöör teab, mida tahab. "Ma pole kunagi end täiesti alati võtnud. Kõike ei peagi näitama, sest muidu pole enam huvitav."

Kas "me too" liikumise raames on ka Eestis pakutud näitlejatarile rolle seksuaalsete teenete eest? "Õnneks pole kunagi keegi isegi vihjeid andnud," vastab Jekaterina.

Millega tegeleb näitlejatar täna? "Ma olen nüüd kunstimuuseumis Kumus uus näituse pedagoog. Näitan ja tutvustan lastele eksponaate," räägib naine. "Olles ainult näitleja sa põled läbi. Ainult rollidest sõltudki ja sa põled niiviisi läbi."

Novosjolovat võib näha detsembris kinolinale jõudvas Mart Sanderi õudusfilmis "Kõhedad Muinaslood".