"Olen üldsegi mulk ja isehakanud tallinlane," kirjeldab end preili Tiit. Saatesse ei roninud neiu sugugi kuulsuse jaoks. "Kuigi nime levitamine on muusiku jaoks väga oluline. Vaatasin eelmist saadet ja mõtlesin, et ma ei teeks seda mitte kunagi: miks küll inimesed panevad end sellisesse olukorda?"

Kuigi nüüdseks on neiu tundnud saates lausa võidurõõmu, pole tema enesekindlus läinud kuigi suuremaks. "Nüüd on pinge pigem veel suurem, sest oodatakse veel paremat sooritust," pihib Tiit. "Aga võibolla iga saade ei tule nii hea. Hästi järgi teha on väga keeruline. See on väga suur väljakutse."

Juhul kui neiu peaks võitma järjekordse näosaate, milliseid unistusi täidaks ta kümne tuhande euro suuruse auhinnarahaga?

Nimelt on neiul soov, mille täitumine jääb pelgalt raha taha. "Mõtlesin millalgi, et läheks välismaale kooli. Vaatasin ühte Barcelona lähedal asuvat kooli nimega "Institute of Arts". Nägin hinda ja taipasin, et okei, tsauka."

Kooli aastane õppemaks on nimelt sama suur, kui auhinnaraha ehk kümme tuhat eurot. "Kui keegi paneb mulle kontole kümme tuhat eurot või tahab annetada, siis lähen kooli," naljatab Tiit.