Nimelt pildistas Itaalia fotograaf 2003. aasta kalendri jaoks 12 alasti naist Kristuse elust inspireeritud provokatsioonilistes stseenides.

Tegemist on osaga seksikate kalendrite hullusest, mis Itaaliat igal aastal tabab. Tippmodellid ja telestaarid on valmis paljastama kõik, et osaleda kümne miljoni dollarilises äris.

Tundub aga, et Madonna kalendri tegijad on seekord kõik piirid ületanud.

Septembrikuu neitsi Maarja on lopsaka rinnaga last imetav daam, märtsikuine neitsi on ronkmustade juustega alasti neiu, kes peseb teise naise jalgu. Ja need on tagasihoidlikud ülesvõtted. Aprillikuu neitsi Maarja seisab paljaste rindadega, nimbus pea kohal, näidates veritsevaid peopesasid. Niuete ümber on daamil läbipaistev kangas ja jalas kõrgete kontsadega valged kingad.

Ajalehemüüjad paistavad kalendrit häbenevat, kuna nad on peitnud selle leti alla, rääkimata kirikust, mis peab seda ülimaks pühaduseteotuseks, teatas Reuters. Ka inimesed tänavalt leiavad, et selline asi on maitsetu.

See on suur šokk fotograaf Alberto Magliozzile, kes on teinud muuhulgas kunstipäraselt erootilisi fotosid sellistest kuulsustest nagu Sharon Stone ja Nicole Kidman. 52-aastase fotograafi sõnul on kalendrit lihtsalt valesti mõistetud, kuna alasti naisekeha ei ole midagi ebasündsat.

Kalendrit on trükitud 40 000 eksemplari ning see maksab kaheksa eurot (125 krooni).

Tänavused kalendrilemmikud on Elisabetta Canalis, Inter Milano jalgpalliässa Christian Vieri pikakoivaline sulnis sõbranna ning samuti jalgpallisõber Luisa Corna. Nendega võrreldes ei ole Madonnal mingit šanssi.