Daily Mail sai ainulaadse võimaluse heita pilk naise ellu täna, pärast seda, kui katse 1,5 miljoni dollari väärtsuses kokaiini riigist välja vedada, luhtus.

Soditud seinad, roosa lastepeegel ja Disney printsessi pildiga rõivaid täis kott nariserval, ei ole blondist 20-aastasest päikesekuurortites elu nautivast muretust kaunitarist vähem kui aastaga midagi järele jäänud - lühikesejuukseline tüse ja veidi kasimata naine rääkis ajalehele: "Aasta tagasi täna olin oma elu tipus ja vaadake, kus olen nüüd. Vaadake, millega pean toime tulema ja millisesse olukorda end pannud olen."

"Kõigile seal väljas... vaadake ette, olge ettevaatlikud ning ärge pange end sellisesse olukorda," kõlab ta puhtsüdamlik soovitus kõigile inimestele.

Seitsmeks aastaks vangi mõistetud noored naised hoidsid siiani õlekõrrest, et nad saadetakse Inglismaale karistust kandma, ent see haihtus eelmisel nädala, kui nad paigutati ümber võõrkodanikele pikaajaliseks vangistuseks mõeldud kinnipidamisastusse.

Naised jäid vahele augustis Peruus Lima lennuväljal, püüdes kuivsuppide ja -toitude pakkides Hispaaniasse smugeldada pea 10 kilo kokaiini.

4. oktoobril jäid Peruu Cusco lennujaamas vahele ligi kuue kilo kokaiiniga kaks eestlannat. Tänavu 5. veebruaril toimunud istungil mõistis Cusco kohus mõlemad Eesti kodanikud süüdi narkootilise aine omamises ja vedamises ning mõistis nad kaheksaks aastaks ja kaheksaks kuuks vangi.