Rikkaimaks võib end pidada saksa lambakoer, kel nimeks Günter IV. Peni vara küündib 372 miljoni dollarini, kirjutab portaal Di.
Saksa krahvinna Karlotta Liebenstein, kes 1991. aastal suri, jättis kogu oma varanduse armastatud lemmikule Günter III-le. Kui koer suri, läks hiigelsumma tema järeltulijale.

Rahast ei tunne puudust ka puudel nimega Toby Rimes. Puudli esiisa omanikult Ella Wendelilt päritud raha on kenasti hoiul olnud ning täna on selle ainsaks kasutajaks just toosama karvane Toby.

USA kinnisvarahai Leona Helmsley jättis suure osa oma maisest varast terjer Trouble'ile. Summa vähenes siiski vaid paarile miljonile, sest oma osa asusid nõudma surnud naise lapselapsed.

Ka telestaar Oprah Winfrey koerte tulevik on igati kindlustatud. Koerad jagavad omavahel paarikümmet miljonit eurot, mida lahke perenaine testamenti märkinud on.

Kassidest jõukaim on aga Blackie. Tema jagas kümned miljonid eurod ära mitmete heategevuslike organisatsioonidega. Kõutsi perenaise sugulased ei saanud aga sentigi.

Ka tänavakass Tinker võib eluga rahul olla. Loom sulatas lesknaise Margaret Laynes'i südame, kes lõi kiisule fondi, mis peaks katma kõik loomakese vajadused kuni viimase surmani.

Nii mõnigi kass veel võib end pidada suurema või väiksema maja omanikuks.