1. Mari Tarandi meenutused Juhan Viidungust

"Sisukamad ikka neist inimestest, kellel / kelles on sisu ja elatud aastate tarkust - Ita Ever, Helgi Sallo ja Käbi Lareteid loen huviga, Fred Jüsssist, ja eelpool nimetet Mari Tarandi meenutused Juhan Viidungust. Kersti Kreismanni raamat ka. Huviga olen lugenud Mihkel Muti mälestusi - see on muidugi enam kui lihtsalt elulooraamat, või kust see piir õieti lähebki?"

"Ajapildi sees" (Mari Tarand oma vennast Juhand Viidingust) on parim. Väga head on ka Käbi Laretei raamatud oma elust."

2. Valentine Nõlvaku "Ellujääja" 

Valentine Nõlvaku "Ellujääja" saab samuti paljude kommentaatorite poolt kiita: "Mulle meeldis "Ellujääja". Kõik teised üllitised kahvatuvad selle kõrval."

""Ellujääjat" tõstsid esile kõik kriitikud, kui see ilmus. Tahaks näha inimest, kellele see ei meeldi," kirjutab teine kommentaator.

Kolmas jätkab: "Parimad on Valentine Nõlvaku eluloo raamat, Mihkel Muti mälestuste raamatud, Heino Kiige mälestuste raamatud, Mari Tarandi raamat Juhan Viidingust aga parimatest parimon Juri Nikulini raamat, tema enda kirjutatud."

3. Ervin Abeli elugu loetakse mitu korda!

"Endale pakkus südamesooja elulooraamat Ervin Abelist. Olen lugenud neli korda ja ega viieski tulemata jää," mainib lugeja.

Teine lisab: "Enda jaoks hetkel on loetutest elulooraamatutest parim, mis andis ajaloolist ülevaadet, mõtlemisainet ja emotsioone, on "Siin ma olen. Ervin Abel". Miks kipume unustama neid, keda meie hulgas enam ei ole, kuid kes mõjutanud kogu Eesti kultuuri?"

4. Mihkel Muti raamat on sõbra eest

"Mihkel Muti elulooraamatuid olen nautinud nii, et raamatu lõppedes on iga kord kahju. Mulle tundub, et kõik tema kirjutatud raamatud on nii või teisiti tema Elu Lugu."

5. Jüri Järveti lugu oli parim!

"See polegi pelgalt näitleja elulugu, see on selgelt kultuurilugu. Lugeja ei kahetse," kiidab kommentaator.