Thurlow osales skandaalses teleshow's 2017. aastal ning pihtis hiljuti raadioeetris, et hoolimata asjaolust, et ta sealt ka armastuse leidis, vaevas teda sellegipoolest sundmõte siit ilmast lahkumisest. Kõige sügavamas depressioonis oli ta olnud enda sõnul tänavu juulis, kui kõigest mõned kuud varem ilmnes, et Camilla saatekaaslane Mike Thalassitis oli ennast alkoholi- ja narkojoobes üles poonud. Surnukeha kõrvalt leiti sünged hüvastijätukirjad, mis andsid mõista, et noormees oli juba pikemat aega enesetapumõtteid mõlgutanud. Veel üks saate osaline, Sophie Gradon oli end aasta varem üles poonud, samuti alkoholi- ja narkouimas.

Camilla tunnistas avameelses intervjuus, et tema vaimsele tervisele panigi põntsu tõsieluseriaalis osalemine. "See pole raske mitte ainult mulle, vaid kõigile mind ümbritsevatele inimestele. Eriti kui oled sellist tüüpi, et üritad kõigile meeldida. Nagu mina. Kohe, kui tunned, et valmistad inimestele pettumust, tunned, et oled lõksus. Nagu katkematus negatiivsuse spiraalis. Kuigi algul olid surma- ja enesetapumõtted kõigest vilksatused, siis hakkasid need mind üha tihemini külastama. Sellest kujunes muster, mis tekitas talumatu raskustunde nagu oleksin lõksus."

Kõigi skandaalsete surmade ja paljastuste peale on "Armastuse saare" produktsioonitiim terava avalikkuse pilgu ja kriitikatule all, kuna väidetavalt ei pakuta saates osalevatele inimestele piisavalt vaimset tuge ootamatu kuulsuse ja konfliktidega toime tulemisel. Sarja tegijad on lubanud probleemiga tõsisemalt tegeleda.