1. Musirünnak
Anu andis naabritele kõneainet Soome tõsielusaates "Big Brother" osaledes ja nii mehi kui ka naisi musidega rünnates. Nimelt võttis Anu ühel õhtul kätte pokaali punaveini ja otsustas kõiki võistlejaid suudelda. Kui soomlasi imestas bravuuritari käitumine, siis Anu sõnul on Eestis selline käitumine täiesti normaalne.

2. Koledad inimesed ilukirurgi noa alla
Skandaalitar küttis Soome meedias kirgi, kui ta pajatas, et mõned inimesed on nii koledad, et nad tuleks saata sunniviisiliselt ilukirurigi noa alla. Samuti andis ta ka löögi Soome naiste välimuse pihta: "Maniküürid ja pediküürid räägivad, et nad pole iial näinud nii kohutavaid jalgu, kui soomlannadel."

3. Munad mängu!
YLE 1 eetris olnud saate "Puoli Seitsemän" rubriigis "Seksiviikko" olnud lõigus rääkisid mehed ja naised vaagnapõhjalihaste treeningutest ja tugevdamisest ning olid külaliseks palunud ka Anu Saagimi. Saagim läks tupe- ehk geišakuulidest rääkides eriti põlema ja ei häbenenud sealsamas telesaates ka õndsal ilmel demonstreerida, kuhu täpselt need imevidinad käivad.

4. Kingituseks neeger ja kõik rootsi mehed on homod
Saagim tekitas Soome meedias oma väljaütlemistega furoori, rääkides muuhulgas abikaasalt Risomatti Ratialt saadud lõbusast kingitusest ning nimetades kõiki rootsi mehi homodeks.

"Sain Ristomattilt kingituseks treeneri! Ta oli neeger, must. See oli lõbus kingitus, neegril oli veel punane kikilips kaelas, kui ta tuli. Mõtle!" pajatas skandaalitar.

Kui talt muuhulgas rootsi meeste kohta küsiti, oli vastus konkreetne ja lühike: "Nad on kõik homod."

5. Saagim alandas ja sõimas Soome ajakirjanikku
Raadio- ja teleajakirjanik Maria Veitola käis oma telesarja raames tuntud soomlaste kodudes ööbimas ning veetis öö ka Saagimi juures, mis ei sujunud ootuspäraselt.

Veitola paljastas Soome pressile, et kokkupuude Saagimiga kujunes talle ääretult ebameeldivaks. "Arvasin, et minust ja Anust saavad head sõbrad, aga see polnud kaugeltki nii. Ma ei meeldinud talle absoluutselt!" tunnistas naine ja lisas, et ta ei tea, kas Saagimile üldse teised naisterahvad meeldivad. Veitola sõnul ei varjanud Saagim oma vastumeelsust vähimalgi määral ja arvustas teda igal sammul. "See ei ole maailma kõige ägedam tunne, kui keegi ütleb, et oled inetu ja vastik," nentis ta.

6. Ilta-Sanomat hindas Anu vara
Saagimi abikaasa Ristomatti Ratia on Soome meediale mõne aasta eest rääkinud, et paar püsib koos majanduslikel põhjustel - Ratia oli eelmisel kümnendil rahalistes raskustes, vajas võlgade tasumiseks Saagimi abi ning kirjutas oma varasid abikaasa nimele.

Ajaleht selgitas välja, et Saagimi nimel on Eestis mitmeid ettevõtteid, millele kuulub märkimisväärset omandit, sealhulgas kinnisvara. Väljaande hinnalgul on Anul Eestis vara ligi miljoni euro väärtuses.

7. "Ilusa ema laps on õnnelikum!"
Soome meedia huviorbiidil tiirlev Anu Saagim leidis, et lapsi kasvatavad Soome naised on võrreldes Eesti naistega koledad ja hoolitsevad enda eest vähe.

Kiire elutempoga Saagimi 13-aastase poja eest hoolitseb peaasjalikult tema ema, et bravuuritaril oleks rohkem aega tööd teha ja reisida - ning ka enda eest hoolitseda. "Näen hea välja, sest ma ei pühendu sajaprotsendiliselt lapsele," sõnas ta.

Ka on ema hoolitsetud välimus Saagimi meelest igati lapse huvides: "Kui iseendasse panustada, olla ilus ja hoolitsetud ning omada karjääri, siis on laps igal juhul õnnelikum kui emaga, kes on kodus passides elust maha jäänud."

8. "Olin pojale halb ema."
Saagim andis Soome ajakirjale Anna südantlõhestava intervjuu, kus ta tunnistas, et ei osanud olla oma pojale hea ema.

"Olin 37aastane kui Robin sündis. Pärast sünnitust läksin kohe tagasi tööle. Poeg oli vaid kuu vanune, kui jätsin ta esimest korda oma ema hoolde ja sõitsin Ristomatti näituse avamisele Stockholmi."

Anu rääkis, et mäletab hästi hüvastijätu-valu. Tema rinnad pakitsesid piimast ja ta lehvitas nutvale lapsele. "Tundsin, et olen halb ema, kui nägin teisi emasid lapsevankritega jalutamas. Helistasin õhtul kümme korda emale, kontrollimaks, et kõik on korras. Jube oli kuulata lapse nuttu telefonis ja tajuda, et meie vahel on sadu kilomeetreid."

9. Anu karm kriitika ajas paksud soomlased nutma
Saagim istus põhjanaabrite saates "Tantsi tagumik trimmi" kohtunikulaua taga ning pani oma karmi ja otsekohese kriitikaga nii mõnegi võistleja pisaraid poetama. Ilta-Sanomat kirjutas, et kui Saagim on selline külma duši tõmbaja, siis ülejäänud kohtunikud ja saatejuhid on pigem sellised positiivsed ja toetavad.

"Soomlased on sellised, et kui mingi rõivas ei sobi, süüdistavad nad riidetükki. Aga see ei ole riide viga, vaid sinu süü, kui oled paks," ütles Anu ise.