Ainuke finaali pääsenud naishing Nele-Liis Vaiksoo (29) imestab, et paroodiad, millega ta arvas end põruvat, said žüriilt kiita, aga palad, millega ta kõige rohkem vaeva nägi, jätsid neliku külmaks. Näiteks Liza Minnelli matkimine leiti olevat Nele-Liisile liiga lihtne ülesanne. Tegelikult võttis selle esineja ja loo etteasteks lihvimine kõige enam aega ja energiat!

Meheks kehastumine polnud Nele-Liisi sõnul sugugi ränk ettevõtmine. «Põhiline küsimus oli, kuidas saavutada mehelik kehahoiak,» ütleb Nele-Liis. «Armstrongi juures aitas see, et panin jalga viis numbrit suuremad kingad. Alguses tahtsin paelad kinni siduda, kuid siis leidsin, et ei ole mõtet – kui ma pean neis liikudes vaeva nägema, et nad jalas püsiksid, annab see kosserdamine rollile pigem juurde!»
Uskuge või mitte, aga Nele-Liis pole siiani kõiki oma etteasteid näinud – näiteks korda, kus ta Peeter Volkonskit tegi. «Volkonski hääle tekitamisega oli nii, et kui see sai proovis üks kord ära tehtud, tekkis tunne, et tahaks olla paar päeva täitsa vait,» räägib Nele-Liis. «Kui õudselt see lõhkus häält! Ma ei kujuta ette, kuidas ta üldse nii laulab, aga eks see ongi tema eripära.»