Maria Carfagna

Üheks selliseks on näiteks Itaalia päritolu eksootiline iludus Maria Carfagna (Vaata pilti SIIT!). Sellise lõunamaise kooslusega välgatab lugejale ilmselt kurikuulus, nüüdseks endine Itaalia peaminister  - Silvio Berlusconi. Mitte just tsölibaadis olemise poolest tuntud peaminister ei põlanud ilmselt ära ka poliitikamaastiku vastu huvi tundnud Carfagnat, kes on - üllatus -  üllatus - omal ajal Miss Itaalial kuuenda koha saavutanud endine pesumodell. Just Berlusconi oli see, kes naisest Võrdõiguslikkuse Ministri tegi. Selline karjäär on taganud talle koha kuumimate naispoliitikute edetabelis.

Julia Perez

Gloobust keerates võime leida veel teisegi sarnase taustaga naise. Julia Perez (Vaata pilti SIIT!) on Indoneesia poliitik, kes seal mail palju kõmu tekitanud. Ei ole lihtne tuntud olla laulja, näitleja ja modellina ning siis tõsiseltvõetavat poliitikakarjääri teha. Vähemalt sellise kireva taustaga staari kätte ei taha oma saatust usaldada indoneesia rahvas. Ei tea, kas sekspommi staatus aitab neiut, et teda tõsisemalt võetama hakataks?

Gemma Dawn Garrett

Inglise päritolu Gemma Dawn Garretti (Vaata pilti SIIT!) näol on tegu aruka blondiiniga, kes esindas parteid Beauties for Britain (Kaunitarid Suurbritanniale). Peale poliitikahuvi on sellel naisel ette näidata suisa 2 trofeed -  Miss Belfast ja Miss Suurbritannia.

Kallis Publiku lugeja, kas ilu lisab poliitikule usaldusväärsust või mitte?