Nii tüdrukute ilu kui ka peo korraldust võib SL Õhtulehe sõnul võrrelda 80-nendate viimaste aastate missivalimistega, kui sajad eesti mehed telerite ees hinge kinni hoides ja higi tilkudes trikoovooru jõllitasid.

Trikoovoor aga oli asendatud poliitiliselt korrektsema fotode näitamisega. Seejärel sammusid publiku ette rahvariides neiud: blond ja põhjamaine Eneli, tumedapäine kaunitar Piia, 17aastane Marleé, veidi temperamentsemana näivad Irina ja Alissa, graatsiline Marii, Nexuse tüdrukutebändist tuntud Helen, lõpetuseks veel teiste neidudega võrdselt kaunis Ave ja oma noorusliku temperamendiga silma paistev Johanna-Maria.

Viimases, kolmandas voorus kandsid neiud kümne tippdisaineri kujundatud kleite.

Tallinna missi II printsessi tiitli sai 18-aastane Alissa Tšuprinskaja. I printsessiks tuli 25-aastane Marii Sadrak. Võitjaks kuulutati Helen Randmäe.

Kui neiult küsiti, kas ta oli enne võistlust kindel, et ta võidu võtab, oli vastuseks kindel “ei”.

Eesti missinduse suurkuju Valeri Kirss ei ole siiani lõplikult otsustanud, kas tänavu korraldatakse ka Miss Estonia võistlus. Ta on aga peale Miss Estonia enda nimele patenteerinud ka Eesti meesiluduse Mister Estonia kaubamärgi. Kui selline võistlus tõe­poolest toimub, on see esimene kord üle viie aasta.