Armastatud näitlejanna aga sõnab, et ta on väga rahul ka sellega, mis tal hetkel on. Keith ja Nicole kasvatavad koos 10-aastast Rose’i ja 8-aastast Faith Margareti. Nad on oma tütardele pühendunud ja elavad rahulikku elu Nashville’is, mis on kaugel Hollywoodi glamuurist ja särast. Nicole’i sõnul on ta Nashville’is elamisega väga rahul.

Nicole Kidmanil on oma eksabikaasa Tom Cruisiga ka 26-aastane tütar Isabella ja 24-aastane poeg Connor.

Nicole’i sõnul on tema ja Keithi maja kogu aeg lastest pungil, sest nende tütardel käib palju sõpru külas. “Vahel on peale kooli meie pool kaheksa last külas ja õhtust söömas,” sõnas naine ja lisas, et on väga tänulik oma perele.

Näitlejanna sõnul peab ta väga lugu ka sellest, et tal on oma 51-aastase abikaasaga tugev side ja nad seljatavad üheskoos kõiksugused eluraskused.

Näiteks 2006. aastal suundus Keith Urban võõrutusravile, sest tal olid sõltuvushäired. Kogu selle raske aja püsis Nicole aga tema kõrval ja naisele ei tulnud mõttessegi oma värske abikaasa kõrvalt lahkuda.

Nicole ütleb, et tõeline armastus ei avaldu mitte siis, kui kõik on väga hästi, vaid ajal, kui asjad kipuvad minema halvasti. “Siis on hetk, kui inimesed tulevad kokku ja on teineteisele toeks. Sellisel hetkel ollakse koos ja tehakse palju koostööd ning see ongi abielu aluseks,” sõnas näitlejanna.

2014. aastal olid rasked ajad aga hoopis Nicole’il. “Kui mu isa suri, tühistas Keith oma kontserdi vahetult enne lavale astumist ja lendas lennukiga Austraaliasse. Ta ütles mulle, et selleks ta mul ongi ja ma ei pea rasket aega üksi üle elama,” rääkis Nicole väljaandele People.