51-aastane Nicole räägib ajakirjale Observer, et tema otsus Tomist mitte rääkida tuleneb austusest tema praeguse abikaasa Keith Urbani vastu. Naise sõnul oli ta tollal 22-aastane ja arvab, et Tomist rääkimine nii palju aastaid hiljem oleks tema abikaasa suhtes ebaõiglane. Nicole on öelnud, et see eluperiood, kuhu kuulus Tom, on tema jaoks ammu lõppenud ja kuna sellest on möödas ligi 20 aastat, siis ta ei soovi sellest rääkida.

Nicole Kidman ja Tom Cruise olid 1990ndatel üks Hollywoodi esipaare. Nad armusid filmi “Days of Thunder” võtetel. Tomil ja Nicole’il on kaks ühist last: 23-aastane poeg Connor ja 25-aastane tütar Bella. Mõlemad lapsed on adopteeritud.

Kusjuures Nicole on öelnud ajakirjale WHO, et abielu Tomiga kindlustas talle selle, et teda ei ahistatud seksuaalselt. Nicole ei oska öelda, miks see nii on, aga ta arvab, et kuna Tom Cruise’i maine ja võimukus nende abielu algusaastatel lõi tema ümber teatud mõttes kaitsemüüri, vahendab Daily Mail.

Samas lisab Nicole, et tema selleaegne elustiil hoidis teda ka igasugustest ahistajatest eemal. Naise sõnul ei käinud ta 23-aastasena pidudel ega väljas, vaid istus kodus. Vaid kaks aastat hiljem hoolitses ta juba lapse eest ja tal oli pere.