NICOLE KIDMAN ei kanna ilmaaegu avaralõikelisi kleite — tema esindaja kinnitab, et ta ootab koos abikaasa KEITH URBANiga last.

 
«Nad on joovastuses,» ütleb ta. Nädal varem eitas seesama esindaja raseduskuuldusi kategooriliselt. Kuid kus suitsu, seal tuld — möödunud nädalal oli Nicole Kidman (40) sunnitud loobuma rollist filmis The Reader, mille võtted pidid Berliinis kohe algama. Nicole’il ei jäänud üle muud, kui saladus välja rääkida.
Kidman tunnistas möödunudaastases intervjuus, et Tom Cruise’iga abielus olles katkes tal kahel korral rasedus. «Niipea, kui me abiellusime, hakkasin lapsi tahtma,» rääkis ta. «Me kaotasime ühe lapse päris varakult, ja siis me adopteerisimegi Bella.»
Isabella on nüüd 15aastane. Paar adopteeris ka poja Connori, kes on praegu 12aastane.
Preguse abikaasa Keith Urbaniga (40) abiellus Nicole 2006. asta suvel. Esimestel abielukuudel võitles Keith alkoholismiga. «Öeldakse, et meeleheide loob tihedamaid sidemeid kui rõõm,» ütles mees pärast pahest vabanemist. «Nicole on olnud erakordne tugi.»
Mullu soetas paar endale Tennesseesse Nashville’i lähedale farmi. Nüüd on neil plaanis luua kodu ka Austraaliasse, kust Nicole on pärit ja kus Keith on üles kasvanud. «Nad on oma Austraalia juurte üle uhked ning kavatsevad oma esimese lapse üles kasvatada seal,» räägib üks asjassepühendatu. «Nad leiavad, et Austraalias on parem tervishoiu- ja haridussüsteem. Neile meeldiks, kui lapse kasvatamisel oleksid neile abiks sugulased, mitte palgatud lapsehoidjad.»