Tundub, et Wisteria Lane\'i tõelised draamad toimuvad kaamerate taga. Nicollette Sheridan on kohtusse kaevanud «Meeleheitel koduperenaiste» looja, keda ta süüdistab endale kallale tungimises ja seejärel vallandamises.

 
Nicollette, kes kehastas sarjas viis aastat sekspomm Edie Britti, väidab, et Marc Cherry lõi talle vastu nägu, kui ta julges stsenaariumi kohta arvamust avaldada. «Cherry tõmbas ta kõrvale ja lõi talle jõuga vastu nägu ja pead,» öeldakse kohtudokumentides. «Kui Nicollette tema kohatust käitumisest oma tööandjale rääkis, korraldas Cherry tema vallandamise.»
Nicollette väidab ka, et Cherry süül oli võtetel pidevalt «vaenulik õhkkond» ning et tal oli kombeks käituda «äärmiselt kiuslikult ja agressiivselt».
Cherry ilmutas vaenulikkust ka Nicollette'i kolleegi Teri Hatcheri suhtes. Kui Hatcher Cherry käitumisest ülemustele rääkis, sisises mees: «Ma loodan, et Teri Hatcher jääb auto alla ja sureb.»
Nicollette'i tegelaskuju Edie suri «Meeleheitel koduperenaistes» möödunud hooajal. «Populaarse tegelaskuju tapmine seriaalis on erakordselt ebatavaline - kui näitleja just ise ei avalda soovi sarjast lahkumiseks,» ütleb Nicollette'i advokaat.
Operaatorid peaksid oma kaamerad edaspidi Cherry'le suunama, sest tundub, et action on seal, kus on tema...