«Meeleheitel koduperenaiste» meesteõgija räägib, miks tal Michael Boltoniga «tõsi taga» on.

Kui töötad seebiooperis — isegi nii kuulsas seebiooperis nagu «Meeleheitel koduperenaised» — pole midagi parata, kui seep imbub ka su eraellu. Võtkem või Nicollette Sheridan (43), kes kehastab sarjas meelast meesteõgijat Edie Britti. Nicollette’il oli 90ndate alguses armuromaan kuulsa lembelauliku Michael Boltoniga (53). Paar läks lahku, kuid nüüd on nad kihlatud. Ja seekord on asi tõsine. «Ei, pulmakuupäeva me veel paika pannud ei ole,» ütleb Nicollette. «Me oleme nii hõivatud. Ma ei taha sel ilusal ajal kiirustada. Kena oleks, kui saaksin nautida seda, et olen jälle armunud ja kihlatud. Milleks kiirustada õnnelikel aegadel? Milleks joosta läbi elu? Me ei pea seda tegema, sest muidu me jääme ilma kõigist neist väikestest ilusatest hetkedest.»
 
Õigel teel
Edie teeb Wisteria Lane’il oma tavapäraseid tempe. «Millest te räägite?» naerab Nicollette. «Edie pole õel. Tal on lihtsalt vähem piiranguid kui teistel naistel.»
Erinevalt Edie’st on Nicollette oma õige mehe leidnud. «Ma ei suuda oma õnne uskuda,» õhkab ta. «Esiteks lubage mul öelda, et Michael on suurepärane mees. Ma pean temast tohutult lugu. Me armusime teineteisesse teist korda, et tõestada kõigile, et armastuses ei saa iial midagi välistada. Abiks oli muidugi see, et me jäime Michaeliga lähedaseks ka siis, kui me lahus olime. Oleme teineteise elu armastused. Ta toob mu ellu kõike. Michaelil on jalad maa peal, ta on väga tark ja ta üllatab mind pidevalt. Ta innustab mind andma endast rohkem, kui ma enda arvates suudan. Arvan, et ta tunneb minu suhtes sama. Kui sellised tunded on mängus, võib olla kindel ühes: meil on tõsi taga.»
 
Pulmad inglise moodi
Nicollette on sündinud Inglismaal Sussexis. Tema ema Sally Sheridan on samuti näitlejatar. Tema isa pole suudetud tuvastada. Tema kadunud kasuisa on kuulus Briti näitleja Telly Savalas. Nicollette oli kümneaastane, kui pere Los Angelesesse kolis. «Olen Telly’t alati oma isaks pidanud,» räägib Nicollette. «Me olime nii lähedased.»
Nicollette’il on seljataga üks põgus abielu näitleja Harry Hamliniga aastail 1991-1993. Ehkki ta ei kiirusta Michaeliga abielluma, on tal kindel arusaam sellest, milliseid pulmi ta tahab. «Olen pärit Inglismaalt ja kasvasin üles teatava etiketiga,» räägib ta. «Me teeme Inglise stiilis pulmad. See tähendab, et pulmad tulevad traditsioonilised. Aga lõbus saab see olema ikkagi. Meiega on alati lõbus. Sel aastal käisime jõulupuhkusel Colorados ja Mehhikos. Nagu tuli ja jää. See oli armas.»
Michael on öelnud, et ta tahaks üheksat või kümmet last. Nicollette ei lase ennast sellest häirida. «Me peame piirduma kuue või seitsmega,» naerab ta. «Ja me peame sellega kohe pihta hakkama.»
 
Ühine muusika
Nicollette oskab peale näitlemise ka laulda — ta lõi kaasa isegi Michaeli viimasel albumil. «See oli kohutavalt närvesööv,» ütleb ta. «Alguses ei lasknud ma Michaelit isegi stuudiosse. Ta pidi istuma kõrvalruumis.Aga siis ma võtsin südame rindu ja lasin ta stuudiosse. Temast oli tegelikult isegi abi.»
Koostöö õnnestus nii hästi, et nüüd on paaril plaanis välja anda duettide album. «Ma olen nii arglik laulja, kuid Michael on muutnud mind enesekindlamaks ja mu hääl on arenenud,» räägib Nicollette. «Te võite ju arvata, et see on hullumeelsus, kuid meile meeldib, kuidas meie hääled segunevad.»
Vabal ajal naudib Nicollette oma ilusas Hollywood Hillsi kodus toimetamist. Ta käib oma labradori retriiveri Oliveriga mägedes jooksmas ning väldib kõike, mis seotud Hollywoodiga. «Vahel on hea üksi olla ja asju oma õigetele kohtadele panna,» tõdeb ta. «Sellest on meie äris ja elus kõvasti kasu.»
Üldiselt möödub tema elu aga lennukites ja võtteplatsidel. «Adrenaliin aitab mul seda üle elada,» ütleb ta. «Aga lõpuks jääd sa seisma, tõmbad hinge... ja märkad, et basseinivesi tahab vahetamist.»